Select Page

Hello! We are

MateSnaps

Mate Studio е създадено през 2019 г. в София с основен предмет на дейност, фотография и видеография. Сред хората, които стоят зад Mate Studio и неговото професионално развитие са Георги Николов (готвач и food стилист) и Виктор Младенов (фотограф и видеограф).

Жоро

Георги Николов е човекът, който приготвя и аранжира храната, така че тя да изглежда не само вкусна, но и да грабва вниманието в потока от информация, който ни залива непрекъснато. Неговият път към професионалната кухня започва през …. година, когато завършва …. Не след дълго отваря свой собствен ресторант в Англия. През 2017 г. се прибира в България и продължава кулинарното си приключение в платформата Mate Kitchen. Идеята за Mate Studio се ражда като естествено продължение, след множество запитвания и ангажименти от известни брандове за заснемане на техни продукти.

„Никога не се отказвай“

MateSnaps
MateSnaps

Виктор Младенов е фотограф и видеограф, който с категоричност твърди, че е намерил своето призвание. Всеки кадър, направен от него, е истинска наслада за окото. Започва да се занимава с фотография през 2018 г., а скоро след това се захваща и с видеография. В портфолиото му преобладават снимки и видеа на неговата най-голяма страст, храната. Виктор снима изкушаващи ястия, красиви презентации и пъстри чинии всеки ден, а в моментите, когато не го прави, обмисля нови идеи за светлината или за ъгъла на следващите си сесии. Креативността му е пленяваща, а работата с него – истинско удоволствие.

Victor

С годините и безбройните часове, прекарани заедно на сета, Георги и Виктор са изградили страхотен екип, който работи с лекота.
Към днешна дата имаме удоволствието да сме работили с някои от най-големите брандове в България, както и с малки, нишови, бутикови партньори.

Храната е много важна за нас, екипа на Mate Studio. Неслучайно тя обхваща голяма част от работа ни. Нашата мисията е да успеем да я създадем и заснемем по най-красивия и вкусен начин.
Ние се стремим не само към продуктивна работа, но и към здравословно, приятно и вълнуващо изживяване с нашите клиенти по време на снимачния процес.

Очакваме ви с нетърпение в Mate Studio, за да творим красота заедно.